Skocz do zawartości
Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies! Więcej informacji

Ta strona używa cookies!

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.Więcej informacji tutaj

 

 

hellszocik

Zarejestrowani
  • Zawartość

    8
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

10 Good

O hellszocik

  • Tytuł
    Zarejestrowany
  1. Znalazłem rozwiązanie, gdyby ktoś jak ja nie miał tej opcji: 1) Nie tworzymy kontaktu, tylko wchodzimy w wiadomości 2) Wysyłamy wiadomość o treści google.com 3) Wyszukujemy samsung galaxy apps 4) Wchodzimy w wynik, gdzie będzie linijka w linku "levant" 5) Po otwarciu strony klikamy na ikonkę: Samsung Galaxy Apps, która przenosi nas do tego samsungowego sklepu
  2. Nie wiem czemu, ale po restarcie komputera nagle wysłało sygnał do telefonu. Mam tylko inny problem. Nie mam tej opcji przy tworzeniu kontaktu: scan business card. Jest to samsung j5, spotkał ktoś się z tym?
  3. Wczoraj próbowałem na drugim i też bez zmian, spróbuję pozmieniać bitrate na drugim komputerze też. Możliwe, że coś z telefonem jeszcze dodatkowego, że nie chce go odczytać?
  4. W dalszym ciągu to samo, palą się tylko 2 diody w tym programie
  5. Tak, odczytuje go jako modem pod taka nazwa jaka jest w poradniku
  6. Witam, otóż zmagam się z pewnym problemem. Po podłączeniu telefonu, po ustawieniu w programie Portu 3 na którym ma pracować urządzenie pokazuje mi, że urządzenie jest disconnected, palą się 2 zielone diody, zamiast 3 jak na filmiku. Ktoś wie co może być nie tak? [ATTACH=CONFIG]9005[/ATTACH]
×