Skocz do zawartości
Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies! Więcej informacji

Ta strona używa cookies!

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.Więcej informacji tutaj

 

 

Qrzy

[STOCK][OFFICIAL][6.0.1] Marshmallow dla Moto X Play - kompilacja MPD24.107-52

Recommended Posts

Dziękuję Bardzo. Już jest ok ufff, już myślałem że do serwisu poleci. Pierwszy raz flashowałem motorolę i od razu taki klops. Dobrze że jeszcze są ogarnięte i bardziej doświadczone osoby które jeszcze mają chęć pomóc. Dziękuję jeszcze raz

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Czy u Was też nie wyświetla się po aktualizacji do 6.0.1 czas do naładowania baterii na ekranie blokady?

u mnie to samo, widoczenie ten rom tak ma :(

 

bateria lepiej (chyba) niż na 6.0, ale sporo gorzej niż na 5.1.1.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Czy macie coś takiego, że nawet jak nie używacie WiFi to i tak w statystykach jest na 1 miejscu. Jakby bateria krócej trzymała

 

Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Tak, to znana bolączka Androida 6.

Wyłącz skanowanie Wi-Fi w opcjach lokalizacji, wyczyść cache i dalvik cache z poziomu recovery.

Powinno pomóc. ;)

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Witam. Pierwszy raz na forum, pierwsza motorola od chyba kilkunastu lat i od razu pierwszy problem ;) Staralem sie odpalic strone z tutorialem: "instalacja stock rom" ale bez powodzenia.

Mam prosbe ... Czy moglibyscie wskazac mi miejsce gdzie znajde taki poradnik? Ewentualnie moze ktorys z doswiadczonych uzytkownikow moglby mi takie cos podeslac? Dziekuje z gory za pomoc :)

 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Witaj na forum [uSER=80112]greggato[/uSER] . :)

 

Faktycznie link w pierwszym poście nie działał, ale już to naprawiłem. ;)

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz

×